2023-2024 Akademik Yılı Uyum ve Tanışma Etkinliği Düzenlendi
9 Ekim 2023 | 21:36

Ana Bilim Dalımız tarafından programımıza yeni başlayan öğrenciler için uyum ve tanışma etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğimize Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı sayın Prof. Dr. Serkan Koşar, öğretim elemanlarımız ve gönüllü öğrencilerimiz katılmıştır. Etkinliğimizin İlk bölümde sınıf içinde fakültemiz ve ana bilim dalımız tanıtılmış bazı önemli bilgiler vurgulanmıştır. Daha sonra öğretim elemanlarımız kendilerini tanıtmıştır. Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı sayın Prof. Dr. Serkan Koşar da öğrencilerimizle tanışmış ve onlara iyi dileklerini iletmiştir.

Yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırmak için bu yıl ilk kez “Akademik Arkadaşlık” uygulaması hayata geçirilmiştir. Bu uygulamada; 3. ve 4. sınıflardan gönüllü öğrencilerimiz eğitimlerine yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine üniversitede yaşam konusunda rehberlik etmişlerdir.

Etkinliğimizin ikinci bölümünde Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığının katkı ve desteğiyle konuklarımıza ikramlar sağlanmış ve açık havada öğrencilerin öğretim elemanları ve birbirleriyle sohbet etme ve kaynaşma imkânı oluşturulmuştur. Gazi Eğitim Fakültesi Oyun Topluluğumuzun da (GEFOT) tanıtıldığı etkinliğimizde GEFOT üyesi öğrencilerin liderliğinde oyunlar oynanmıştır.  

Etkinliğin planlanması ve gerçekleşmesi için gayret gösteren öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

oryantasyon_1-1 oryantasyon_1-1 oryantasyon_1-1 oryantasyon_1-1 oryantasyon_1-1 oryantasyon_1-1
background image