Mezunlarımızla Buluşuyoruz Etkinliği Düzenlendi
7 Haziran 2023 | 10:00

“Mezunlarımızla Buluşuyoruz” adlı etkinliğimiz geniş bir katılım ile hibrit bir şekilde gerçekleştirildi. Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu'nda yapılan programa; Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ebru ERSAY, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Yusuf GÜNAYDIN, öğretim elemanları, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, fakülte olarak her yıl yaklaşık 1700 öğrenciyi mezun ettikleri bilgisini verdi. Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalının bugüne kadar çok sayıda mezun verdiğine işaret eden Dekanımız, mezunlarının ülkenin çeşitli yerlerinde hizmete devam ettiklerini söyledi. Etkinliğin herkes için faydalı olmasını temenni ettiklerini belirten Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, bu etkinlik sayesinde mezunların birbirleriyle olan iletişiminin güçleneceğini düşündüğünü aktardı. Etkinliğin hayırlara vesile olmasını dileyen Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılışta konuşan Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Yusuf GÜNAYDIN, yaklaşık bir yıldır bu görevi yaptığını vurgulayarak, mezunların Gazi Üniversitesi ile olan iletişimini güçlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ebru ERSAY ise; “Bugün burada çok uzun süreden beri hayalini kurduğumuz ve gelenek haline getirmeyi amaçladığımız 'Mezunlarımızla Buluşuyoruz' etkinliği için toplanmış bulunuyoruz. Bu hayalimizin gerçekleşmesini mümkün kılan Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığına içten minnet duygularımı belirtmek isterim” dedi.

Prof. Dr. Ebru ERSAY, sözlerini şöyle tamamladı: “En iyi şekilde öğretmen olmaları için gayret gösterdiğimiz öğrencilerimizin mezun olduktan sonraki mesleki deneyimlerini öğrenmek bizim için çok kıymetli; çünkü öğretmen yetiştirme tarihimize öncülük etmiş Gazi Üniversitesinin her zaman kendisini geliştirmesi ve her zaman ileriye gitmesi için bu dönütleri değerlendirmeye ve analiz etmeye ihtiyacımız var. Çok kıymetli mezunlarımız sizi çok özlemiştik. İyi ki geldiniz. İyi ki Gazi Üniversitesi ailesinin bir üyesisiniz. Hem Fakültemiz hem de Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı sizinle gurur duyuyor.”

Açılış konuşmalarının ardından etkinlik, mezunların deneyimlerini paylaştığı oturumlar ve C Blok önünde devam eden ikram sunumu ve açık hava etkinlikleriyle ile sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image