Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Oryantasyon Toplantısı Yapıldı
5 Ekim 2022 | 11:22

Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı oryantasyon programı Ana Bilim Dalı öğretim elemanları, birinci sınıf danışmanları, 1. sınıf öğrencileri ve Temel Eğitim Bölümü ve Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrenci temsilcisinin de katılımıyla 03.10.2022 Pazartesi günü saat 11.00’da F Blok Konferans salonunda yapıldı. Program Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice BEKİR’ in Ana Bilim Dalı misyon ve vizyonunu tanıtımı ile başladı. Prof. Dr. Hatice BEKİR Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı misyonunun “Evrensel değerlere ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlı, demokrasiyi benimsemiş, yaşam boyu öğrenen, özverili, çalışkan, araştıran, sorgulayan, problem çözen, çok yönlü düşünen, yaratıcı, etik ve estetik değerler ile dijital yetkinliğe sahip, mesleğini ve çocukları seven, kapsayıcı, topluma rehberlik edebilen, mesleki yeterlilik ve duyarlılığa sahip öğretmen ve akademisyenler yetiştirmek” olduğunu belirtti ve 1. Sınıf öğrencilerine Ana Bilim Dalı misyonu doğrultusunda başarılı bir eğitim-öğretim hayatı geçirmelerini temenni ederek konuşmalarını bitirdi. Ardından Arş. Gör. Sevda YILMAZ ÜNAL tarafından birinci sınıflar için Ana Bilim Dalı Tanıtım sunumu yapıldı. Sunumlar tamamlandıktan sonra öğrenciler öğretim elemanlarıyla tanıştırıldı. Daha sonra 1-A ve 1-B şubeleri için sınıf temsilcisi seçimi yapıldı. Toplantı soru cevap bölümünün ardından sonlandırıldı.

oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 -1 -1 -1