Hikaye, Anlatı ve Yaratıcı Drama Konferansı
22 Aralık 2019 | 12:43

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ve Gazi Eğitim Fakültesi Oyun Topluluğu'nun birlikte düzenlediği ve Çağdaş Drama Derneği Eğitmenlerinden Bilim Uzmanı Sayın Koray Budak'ın verdiği "Hikaye, Anlatı ve Yaratıcı Drama" isimli konferans yoğun katılım ile gerçekleşmiştir. Konferansta, "Hikaye anlatımı nedir?" ve "Hikaye anlatımı nasıl yapılır?" konularında bilgi verilmesinin yanında çeşitli uygulama örnekleri de sunulmuştur. Salondaki bir grup gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler ise, anlatılan bilgilerin pekiştirilmesine ve eğlenceli anlar yaşanmasına olanak tanımıştır.

Sağladığı katkılar ve yaşattığı eğlenceli dakikalar için Sayın Koray Budak'a teşekkür ederiz.

Etkinlik kapsamında, ihtiyaç sahibi bir köy anaokuluna gönderilmek üzere çocuk kitapları toplanmıştır. Bu kütüphaneye katkıda bulunmak isteyenler için 11 Ocak 2019 tarihine kadar kitap toplama süreci devam edecektir. Kitapları, Gazi Eğitim Fakültesi Bosna Binası 443 ve 444 numaralı odalara bırakabilirsiniz.

Prof. Dr. Ümit DENİZ

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı