Oryantasyon ve Uyum Etkinliği Gerçekleştirildi
4 Ekim 2024 | 21:34

Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Oryantasyon ve Uyum Etkinliği, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Bilal GÜNEŞ ve Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Serçin KARATAŞ, Prof. Dr. Sayın Ferudun SEZGİN, Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Ebru Ersay, Ana Bilim Dalı öğretim elemanları, birinci sınıf danışmanları, birinci sınıf öğrencileri ve “Akademik Arkadaş” gönüllüleri dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımları ile 26.09.2024 Perşembe günü saat 14:30’da C Blokta yapıldı.  

Etkinlik, Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Ebru ERSAY’ın açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Sayın Ebru ERSAY, birinci sınıf öğrencilerine başarılı bir eğitim-öğretim hayatı geçirmeleri için iyi dileklerde bulundu. Ardından, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Bilal GÜNEŞ, konuşmalarını yapmak üzere davet edildi. Sayın Dekanımız, Gazi Üniversitesi’nin öğretmen yetiştirmedeki köklü tarihine dikkat çekerek öğrencilere verimli bir eğitim-öğretim yılı temennisinde bulundu. Sayın Dekan yardımcılarımız da öğrencilere hoş geldin konuşmaları yaparak Gazi Üniversitesi’nde öğrenci olmanın ayrıcalıklarını vurguladılar.

Ardından Arş. Gör. Sayın Nafia Kübra KARAKAYA DOHMAN tarafından birinci sınıflar için Ana Bilim Dalı Tanıtım sunumu yapıldı. Sunum sırasında bölüm öğretim elemanları da kendilerini tanıtarak öğrencilere iyi temennilerde bulundular. Daha sonra Akademik Arkadaş uygulaması için gönüllü dördüncü sınıf öğrencileri ile birinci sınıf öğrencilerinin eşleştirilmiş oldukları gruplar açıklandı, kaynaşmaları ve sohbet edebilmeleri için dışarıdaki etkinliğe geçildi.

C Blok önünde olan etkinlikte katılımcılar patlamış mısır ve içecek eşliğinde öğrenciler ve öğretim elemanları ile sohbet etme imkânı buldu. Gazi Eğitim Fakültesi Oyun Topluluğu (GEFOT) ile oyunlar oynanarak etkinlik sona erdi.

oryantasyon 2024-1

oryantasyon 2024-2

oryantasyon 2024-3

oryantasyon 2024-4

oryantasyon 2024-5

oryantasyon 2024-6

oryantasyon 2024-7

 

 

oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1
background image