Gazi Oyun Topluluğu (GÜNOT) Kahramankazan ve Kızılcahamam'daki okullara kırtasiye ve materyal desteğinde bulundu
7 Haziran 2017 | 08:47

Anabilim Dalımız öğrencilerinin koordinesinde faaliyet gösteren Gazi Oyun Topluluğu (GÜNOT) Kahramankazan ve Kızılcahamam'daki okullara kırtasiye ve materyal desteğinde bulundu. Bir yıl boyunca ÖSYM sınavlarında dağıtılan kalemleri sınav çıkışlarında toplanan yaklaşık 20.000 kalem, çeşitli yayın evlerinden alınan hikaye kitapları ve Anabilim Dalımız hocalarının maddi destekleri ile alınan boya kalemleri, oyun hamurları, elişi kağıtları, keçe gibi materyaller, milli eğitim müdürlükleri ile kurulan temas sonucunda ihtiyaç sahibi okullara teslim edildi.

Bir yıl boyunca özveri ile kalem toplayan öğretmen adaylarına destek veren yayın evleri ve hocalarımıza teşekkür ederiz.