2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Çevrim İçi Mezuniyet Programı Hakkında
18 Ekim 2020 | 15:30

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı mezunlarımız için düzenlenecek olan mezuniyet çevrimiçi töreni 20 Ekim 2020 tarihinde 14:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

• Belirtilen saatlerde öğrencilerimizin ZOOM oturumlarına katılabilmeleri için danışman öğretim elemanları tarafından gerekli bağlantılar gönderilecektir.
  •
  • Öğrencilerimizin belirtilen saatlerde oturumlarda hazır bulunmaları gerekmektedir.
  •
  • Bilgisayarınıza ya da cep telefonunuza ZOOM video konferans uygulamasının indirilmesi gerekmektedir.
  •
  • Öğrencilerimiz ZOOM'a girişte görünen ad olarak önce bölüm adı kısaltması daha sonra ad soyad bilgilerini yazmalıdır. Örn: OOE Osman Basit
  •
  • Öğrencilerimiz oturumlara katıldıktan sonra "Breakout Rooms" butonuna tıklayarak anabilim dallarına özgü olarak oluşturulmuş toplantı odalarına katılabileceklerdir.

Mezun öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Hatice BEKİR

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı